Dorpsstraat 150 A

2712 AP Zoetermeer

Telefoon: 079 316 30 32

Suzanne Moers

info@moersmeubelstoffeerderij.nl

Mob: 06 247 060 89

Door de jaren heen hebben we heel wat meubels gestoffeerd, ieder stuk is weer uniek. De uitstraling wordt bepaald door de type stof en de afwerking van een bank, fauteuil of stoel. Indien nodig zal ook het binnenwerk vernieuwd moeten worden, wij zullen u daarin adviseren.

Onze collectie stoffen is zeer uitgebreid, u kunt kiezen uit diverse kwaliteiten, modern en klassiek. In iedere prijsklasse hebben wij een divers assortiment zodat u altijd slaagt. Wij werken samen met de volgende leveranciers:
De Ploeg, Kvadrat, Kobe, Chivasso, Jab, Rob Viool, Aristide, Keymer en Switch, Van Leeuwen Leder, Pessers.
Sinds een aantal jaren is er meer vraag naar buitenkussens, deze kunnen compleet op maat gemaakt worden met een speciale outdoorstof, in vele varianten.

De doe-het-zelver is bij ons aan het juiste adres, wij verkopen allerlei fournituren, polyether, koudschuim, knopen, siernagels en stoffen. Wij zijn altijd bereid om een ieder te informeren en te adviseren.

Buiten het stofferen leveren wij ook gordijnen , blinds, rolgordijnen en jaloezieën op maat. Het opmeten en plaatsen kan ook door meubelstoffeerderij Moers verzorgd worden.